Elton John, Pink Floyd en George Michael in het Isala

Iedereen die geen kans ziet hun muzikale helden live te zien, kan komend seizoen terecht in het Isala Theater. Diverse tributebands brengen een spetterend eerbetoon aan onder anderen Elton John, Pink Floyd en George Michael. Zo is de muziek van deze pop- en rocklegendes alsnog live mee te maken. En dat belooft spectaculair te worden.

Door de redactie

Capelle - De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een eerbetoon aan de rockgroep Creedence Clearwater Revival. De tributeband weet vrijdag 18 oktober als geen ander het gevoel van de jaren 60 over te brengen.

Donderdag 28 november pakt Pink Floyd Project het in het Capelse theater groots aan met de voorpremière van The Wall 40 years (1979-2019). Met bijzondere projecties en het kinderkoor belooft het een sensationele show te worden.

Jimmy Love zet met zijn band een vlammend eerbetoon neer met The rocket man, a tribute to Elton John. Hits als I'm still standing, Your song en natuurlijk Rocket man worden omlijst met vocale- en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow. Verder zal Charly Luske met zijn liveband het verhaal van poplegende George Michael brengen. En Rod Stewart wordt levensecht vertolkt door Paul Metcalfe.

Ook barst het in het nieuwe seizoen van de muziekvoorstellingen die een ode brengen aan een tijdperiode. Sun Records - The concert laat de gouden tijden van de rock-'n-roll weer tot leven komen, terwijl presentator John Williams met liveband een groot 90's-feest bouwt bij R&B oldskool hits part two. Meezingen met tijdloze songs kan bovendien bij Top 2000 live.

Kijk voor het volledige overzicht van muziekvoorstellingen op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten