Manuel Lopez is de ‘Beste Klusser’ van Capelle aan den IJssel en omstreken

Manuel Lopez uit Capelle aan den IJssel streed zaterdag op de Hornbach Bouwplaats in Amsterdam mee om de titel 'Beste Klusser van Nederland' en de bijbehorende Gouden Hamer. Hij plaatste zich voor de finale na winst van de regionale kwalificatiewedstrijd bij Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel. De overwinning pakte hij nèt niet, maar de titel 'Beste Klusser van Rotterdam en omstreken' heeft hij wel binnen!

Capelle - Landelijk namen duizenden klussers deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach. De eindstrijd, waar doe-het-zelvers van Groningen tot Limburg aan meededen, was een spectaculaire afvalrace met verschillende proeven, gebaseerd op de elementen aarde, wind, vuur en water.

Manuel zijn grootste fan, zijn partner stond ook aan de kant te juichen. Hij ging steeds een ronde verder en de spanning werd voor zjin vriendin steeds groter. "Ik heb vandaag mijn vriendin, dochter (1) en schoonmoeder meegenomen. Ik vond het leuk om mee te doen en ik keek hier ook al weken naar uit. Dank je wel Hornbach voor deze mooie dag en volgend jaar gaan we voor de gouden hamer", aldus Manuel.

Rauf Morad uit Vlaardingen won vanmiddag de titel en ging met de gouden hamer naar huis. 

Shopbox

Meer berichten