Bezoek bijvoorbeeld Joosen en de Jagers cabaretvoorstelling Zwolle aan zee op vrijdag 15 november in de Luc Lutz zaal in het Isala Theater.
Bezoek bijvoorbeeld Joosen en de Jagers cabaretvoorstelling Zwolle aan zee op vrijdag 15 november in de Luc Lutz zaal in het Isala Theater.

Beleef intiem theater in de Luc Lutz zaal van Isala

Een voorstelling in de kleine zaal van het Isala Theater is een ervaring op zich. Bezoekers zitten heel dicht op de optredende artiesten. Zo krijgt iedereen in de Luc Lutz zaal, van een beginnend toneelgezelschap tot een doorgewinterde cabaretier, een intieme, gezellige sfeer mee. De zaal, vernoemd naar de acteur die woonde in Capelle, is ook in het nieuwe theaterseizoen een bezoekje waard.

Capelle - Er valt veel te lachen in de Luc Lutz zaal, bijvoorbeeld om de goedlachse cabaretier Marlon Kicken zaterdag 5 oktober. Joosen en de Jager nemen de bezoeker mee naar Zwolle aan zee met hun absurde, muzikale voorstelling op vrijdag 15 november. Liefhebbers van toneel kunnen donderdag 31 oktober hun hart ophalen bij het klassieke heldenverhaal-in-een-nieuwe-jas Lawrence of Arabia. Of bij de Kafka-achtige toneelthriller Een heilige avond op zaterdag 23 november.

De tribune van de Luc Lutz zaal biedt plaats aan 151 mensen, een relatief klein aantal. Wat bijdraagt aan het intieme karakter is dat er geen podium in staat; het is een zogeheten vlakkevloerzaal. De mensen op de eerste rij zitten met hun voeten direct op de toneelvloer. En wat niet iedereen weet, is dat de complete tribune kan worden ingeschoven. Zo wordt de zaal in korte tijd omgetoverd in een feestelijke ruimte, geschikt voor bijvoorbeeld de steevast uitverkochte Isala Pubquiz. Ook wordt er in het nieuwe seizoen vier keer een moord gepleegd voor het populaire teamspel Moord in het Isala. Met een drankje in de hand genieten van danceclassics kan ook.

Meer informatie over alle voorstellingen in de Luc Lutz zaal het komende seizoen is te vinden op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten