Het Isala Theater gaat het festivalseizoen ook deze zomer weer feestelijk afsluiten met theater- en foodfestival SMAACK.
Het Isala Theater gaat het festivalseizoen ook deze zomer weer feestelijk afsluiten met theater- en foodfestival SMAACK.

Theatersfeer op festivals straks te zien in het Isala Theater

De komende maanden is er op festivals door heel Nederland veel theater te beleven. Bij uitstek de gelegenheid om interessante theatermakers en goede artiesten te ontdekken. Wellicht geniet u komend seizoen een avond lang van hen in het Isala Theater.

Capelle - Het Scapino Ballet is voor het eerst te zien op theaterfestival de Parade. Daar staan ook de tweelingzussen van Clean Pete, gewapend met cello en gitaar. De Parade begint 21 juni in Rotterdam. Op Terschellings Oerol Festival speelt Decemberdagen van Helen Kamperveen en anderen. Op Lowlands staat Jasper van der Veen, die dit jaar het Leids Cabaret Festival won. In 2020 staan de nieuwe finalisten opnieuw in het Isala op de planken.
Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor het uitverkochte North Sea Jazz, kan in het nieuwe seizoen volop genieten van jazz en andere soorten muziek in het Isala Theater. Zo brengt Steffen Morrison twee keer de soul naar het Isala, spelen Mike Boddé en jazz-zangeres Kim Hoorweg samen een voorstelling en zingt Esther Groenenberg het allermooiste repertoire van onder anderen Carole King.

Het Isala Theater sluit het festivalseizoen af met twee evenementen op het Stadsplein van Capelle. Met Bios te Buiten op vrijdag 30 augustus kunnen bezoekers gratis genieten van een filmklassieker. Zaterdag 7 september organiseert het Isala voor de vierde keer het gratis festival SMAACK. Met straattheater, livemuziek en foodtrucks is er aanbod voor iedereen. Als afsluiting zingt Jason Bouman, winnaar van het tv-programma Bloed, zweet en tranen, de grootste hits van André Hazes.

Meer informatie over het komende seizoen is te vinden op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden