Kringloopwinkel RataPlan zeven dagen per week open

Capelle - Winkelcentra zijn steeds vaker zeven dagen per week open, maar ook kringloopwinkels volgen deze trend. Zo kan er bij kringloopwinkel RataPlan zeven dagen per week worden gewinkeld. En dat niet alleen, op Tweede Pinksterdag zijn alle winkels van RataPlan geopend van 12.00 tot 17.00 uur!

Van unieke kleding en retro lampen tot vintage meubilair en hippe zomerspullen, je vindt het allemaal bij de kringloop. Het assortiment wisselt dagelijks en verveelt dus nooit. Je vindt niet alleen leuke dingen, je bent ook goed bezig voor het milieu en je medemens. Jouw aankopen dragen namelijk direct bij aan hergebruik en het creëren van werkgelegenheid. RataPlan heeft als doel om zoveel mogelijk werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Veel mensen hebben een gezin, werken daarnaast, hebben sociale verplichtingen en sporten af en toe. Daardoor is er steeds minder tijd om doordeweeks te winkelen. Om te voldoen aan de wensen van de klant is RataPlan tegenwoordig op zondag open. Ook tijdens Tweede Pinksterdag, op maandag 10 juni, kan er van 12.00 – 17.00 uur op zoek worden gegaan naar ultieme kringloopkoopjes. "Kom dus lekker winkelen of breng je overbodige spullen langs."

Let wel: op zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag zijn alle vestigingen van RataPlan gesloten.

RataPlan Capelle – Meeuwensingel 101, Capelle.

www.rataplan.nl