KorfbalKids ZomerFUN
KorfbalKids ZomerFUN (Foto: Monique Schneider)

KorfbalKids ZomerFUN bij Korfbalvereniging KCC

Korfbalvereniging KCC/SO natural organiseert in juni en juli de KorfbalKids ZomerFUN! Wil je ook kennismaken met korfbal? Of wil je eens een andere sport beoefenen buiten het competitieseizoen? Bij de KorfbalKids ZomerFUN zijn alle kinderen van 6 t/m 10 jaar van harte welkom.

Capelle - De KorfbalKids ZomerFUN vindt plaats op 5 achtereenvolgende zaterdagen in juni en juli, van 10:15 tot 11:15 uur. In 4 korfbalclinics komen alle aspecten van korfbal aan bod. Na afloop staat er een lekker koud drankje voor je klaar. We sluiten de vijfde keer af met een gezellig toernooitje, gevolgd door een Domino's Pizzaparty!

Voor de KorfbalKids ZomerFUN is inschrijven verplicht. Leden kunnen gratis meedoen. Niet-leden doen mee op een (eenmalige) KorfbalKids Pas van 10 euro. Op de Korfbal Kids Pas kun je als niet-lid, als je dat leuk vindt, ook enkele reguliere trainingen op maandag- of woensdagavond meedoen.

Data: 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli Tijd: 10:15 tot 11:15 uur Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel. Meer info en het inschrijfformulier vind je op www.kcconline.nl/zomerfun