Alle leerlingen uit groep 7 van de basisschool en hun ouders zijn van harte welkom op de kennismakingsavond.
Alle leerlingen uit groep 7 van de basisschool en hun ouders zijn van harte welkom op de kennismakingsavond.

Kom je spieken bij het IJsselcollege?

Alle leerlingen uit groep 7 van basisscholen in de regio, zijn samen met hun ouders van harte welkom op donderdagavond 6 juni a.s. op de kennismakingsavond van het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel. Om leerlingen alvast een kijkje te geven binnen het voortgezet onderwijs organiseert Het IJsselcollege speciaal voor groep 7 leerlingen een sneak-preview.

Capelle - Op deze kennismakingsavond kunnen kinderen samen met hun ouders de sfeer van de school proeven en op een rustige manier kennismaken met de wijze waarop les wordt gegeven. Zij worden welkom geheten door leerlingen en docenten. Daarna is er een korte introductieles van 20 minuten gevolgd door een vak naar keuze bijvoorbeeld Spaans, Natuurkunde of een Drama-les.

Het IJsselcollege biedt een breed scala aan onderwijs: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Wie, wat, waar?

Alle leerlingen uit groep 7 van de basisschool en hun ouders zijn van harte welkom op de kennismakingsavond: donderdagavond 6 juni 2019. Men kan kiezen voor tijdvak 1: 18.45 uur tot 20.00 uur, of voor tijdvak 2: 19.45 uur tot 21.00 uur.

De kennismakingsavond vindt plaats op de vestiging van het IJsselcollege op de Pelikaanweg 1, Capelle aan den IJssel. Meer informatie over het IJsselcollege is te vinden op: www.ijsselcollege.nl