Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing.
Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. (Foto: )

De agenda van komend weekend in Capelle

Vrijdag
24 mei

20.15 Bureau Sport in het theater Bureau Sport is een afwisselend, prikkelend, actueel en nostalgisch televisieprogramma waarin Frank Evenblij en Erik Dijkstra er alles aan doen om waarheden en onwaarheden in en rondom de sportwereld te achterhalen. Nu maken ze de stap naar het theater. Wat blijft, zijn de diepgravende interviews met topsporters in 'de verhoorwagen' en natuurlijk 'meedoen met'. Daarnaast hoort het publiek prachtige verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Deze avond is er gelukkig alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra.
Isala Theater, Stadsplein 5

20.30 Dance classics of the 70's en 80's Het dj-duo Tim & Faab laat oude tijden herleven met muziek uit de jaren 70 en 80. Alles kan en alles mag op een avond waar de muziek centraal staat. Nodig vrienden, collega's en familie uit, kom dansen en maak er een memorabele avond van! Iedereen die ooit al eens naar Tim & Faab is geweest, weet dat het van begin tot eind genieten is.
Isala Theater, Stadsplein 5

Zaterdag
25 mei

20.00 CGK Capelle zingt Oratorium Exodus Toegangsprijs € 7,50; kinderen t/m 12 jaar gratis. Welkom
Dorpskerk, Kerklaan 2

20.00 VAN VIOOL TOT CONTRABAS Concert door semi-professioneel ensemble Klassiek op Zuid m.m.v. James Oesi, contrabassist. Kaarten á E 15,00/ tot 18 jaar E 7,50 verkrijgbaar via www.vancappellenhuis.nl.
Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164

20.15 Musical The bridges of Madison County Deze hartverwarmende musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep. Met prachtige muziek van Jason Robert Brown. De hoofdrollen worden vertolkt door Lone van Roosendaal en René van Kooten. De Italiaanse Francesca komt voor een moeilijke keuze te staan als ze een korte maar hevige relatie krijgt met fotograaf Robert. Meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin? Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar - en ook zijn - eigen geluk na te streven?
Isala Theater, Stadsplein 5

Zondag
26 mei

14.00 Groot feest voor Peppa Pig Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn het wordt in ieder geval een heel bijzondere dag. Een familiemusical met vrolijke meezingliedjes, swingende meedoedansjes, grappige varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Na afloop kunnen kinderen feesthoedjes knutselen en versieren.
Isala Theater, Stadsplein 5

Dinsdag
28 mei

13.30 en 20.00 Isala Film: The mule De oude, eenzame Earl Stone is een klassieke, droogkomische Eastwood-held: fragiel, maar geen doetje. Earls leliekwekerij gaat failliet en hij is genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waarvoor hij alleen hoeft te rijden. Al snel blijkt hij zich echter te hebben aangeboden als koerier voor een Mexicaans drugskartel. Dat doet hij zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en hij een handlanger krijgt toegewezen. Die houdt Earl ondertussen in de gaten, net als DEA-agent Colin Bates. Ook de fouten die Earl in zijn verleden heeft gemaakt, achtervolgen hem. De vertoning om 20.00 uur is de feestelijke afsluiting van het Isala Filmseizoen.
Isala Theater, Stadsplein 5