René van Meurs, Henry van Loon, Sita Vermeulen en meer volgend seizoen in het Isala Theater.
René van Meurs, Henry van Loon, Sita Vermeulen en meer volgend seizoen in het Isala Theater. (Foto: Isala Theater)

Kaartverkoop van start bij Isala Theater

Het Isala Theater is gestart met de kaartverkoop! De bestellingen stroomden meteen binnen. Het programma van het Capelse theater, dat dit seizoen twintig jaar bestaat, is dan ook weer heel divers, van mooi toneel tot heerlijke tributes en van kritisch cabaret tot vrolijke familievoorstellingen.

Capelle - Liefhebbers van Plien en Bianca, Danny Vera, Herman van Veen, Veldhuis en Kemper en Ellen ten Damme moeten er snel bij zijn, want de kaarten voor hun shows gaan hard. De afscheidsvoorstelling van het Groot Niet Te Vermijden is al uitverkocht en heeft het Isala kunnen bijboeken (5 dec. 2019). Voor veel voorstellingen zijn echter nog kaarten te verkrijgen. Dat kan 24 uur per dag online of door een bestelformulier in te leveren bij het bespreekbureau aan het Stadsplein 5. Vanaf dinsdag 28 mei kunnen ook kaarten aan de balie worden gekocht of telefonisch via 010 - 458 64 00.

Jon van Eerd is een van de grote namen waarvoor nog kaarten te bestellen zijn. Hij is na een aantal jaren gelukkig weer op Tweede en Derde Kerstdag met een klucht te zien in het Isala. En er staat meer op het programma tijdens de kerstvakantie. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar komt juf Roos langs, bekend van haar programma op YouTube. De mannen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd), Tania Kross en Rhythm of the dance komen ook deze periode naar het Isala. En de dag voor de finale van de Top 2000 op NPO Radio 2 kan het publiek in het Isala live genieten van de grootste hits van de afgelopen decennia.

Andere grote namen zijn Judeska, Guido Weijers, Patty Brard, Robèrt van Beckhoven en Ruth Jacott. En dit is slechts een greep uit het mooie, veelzijdige en verrassende aanbod van het Isala. Kijk op www.isalatheater.nl voor het complete overzicht.