Terug naar het 90's R&B tijdperk in CAPSLOC

Aaliyah, Joe, Tamia, Blackstreet, 112, Keith Sweat.. Zomaar een paar namen die zonder verdere toelichting meteen de mooie herinneringen aan de 90's RB tijd oproepen. Stel je eens voor dat je ook maar één avondje terug zou kunnen naar die tijd… Goed nieuws, want dat kan op zaterdag 8 juni 2019 in CAPSLOC te Capelle aan den IJssel!

Capelle - De groovy live band Modern Soul Family zal 90's RB hits spelen zoals "The boy is mine", "This is how we do it" en nog veel meer. Als je zulke nummers live hoort, zul je zeker de 90's vibes herleven. De muzikanten Mark Pattiapon (keys), Randal Freeth (gitaar) en Davy Henket (drums) spelen met artiesten als Glennis Grace, Bergit Lewis, Tabitha en Brace. Een geroutineerde basisformatie die aangevuld zal worden met andere topmuzikanten en vocalisten tot een complete en gruwelijke band.

"If love does not feel like the 90's I don't want it." Dit is een quote van DJ Mixturess die inmiddels een well respected Hiphop/Urban Female DJ is in de scene. ADE Beats, North Sea Round Town en Solar Festival zijn slechts een aantal plekken waar deze DJ heeft gedraaid.

DJ Manie is de man die de crowd opwarmt bij grote RB concerten en officiële pre- en afterparties van artiesten als 112, Joe, Blackstreet, Jagged Edge, Babyface en nog veel meer. Ook is hij een gerenommeerd producer met o.a. #1 hitsingle 'Dansplaat' van Brainpower op zijn naam.

Geen twijfel dus dat deze live band en DJ's de juiste 90's RB tunes zullen spelen en draaien waar je toen helemaal los op ging of smooth ging slowjammen. Door heel het land laten zij iedereen bouncen op deze muziek die eigenlijk nooit weg is geweest en waarvan de invloeden steeds vaker terug te horen zijn in de muziek van nu.
Uiteraard zijn er drankjes verkrijgbaar aan de bar en staan de hapjes van o.a. #martabakker klaar. Ook zijn de tijden speciaal aangepast op deze generatie: vanaf 20:00 uur gaan de deuren open en voor het einde om 01:00 uur worden de laatste slowjams gedraaid. Dus kom ook de mooie 90's RB tijden herleven op zaterdag 8 juni in CAPSLOC. U know what's up!

Kaarten zijn in de voorverkoop €10,- en te bestellen via https://capsloc.stager.nl/web/tickets/304651

Plug Play Sessions - 90's RB Live
CAPSLOC Cultuurpodium
Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel
Zaterdag 8 juni 2019
20:00 uur – 1:00 uur
www.capsloc.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden