Optreden Sjaak + leerlingen tijdens zijn jubileumconcert: 40 jaar gitarist.
Optreden Sjaak + leerlingen tijdens zijn jubileumconcert: 40 jaar gitarist. (Foto: Birgitte van Vugt)

Gitaar- en Ukeleleschool The True Jester heeft ruimte voor nieuwe inschrijvingen

Gitaar- en Ukeleleschool The True Jester heeft ruimte voor nieuwe inschrijvingen! "Heb je altijd al gitaar, (elektrisch of akoestisch) basgitaar of ukelele willen spelen, dan is het nu het moment om contact op te nemen voor een gratis proefles!"

Capelle - Sjaak van Vugt, al ruim 40 jaar musicus en uitvoerend gitarist, heeft al 14 jaar een (bas)gitaar en ukeleleschool in Capelle Schollevaar en hij heeft al aan heel veel leerlingen zijn plezier in gitaarspelen overgebracht. Diverse oud-leerlingen zijn inmiddels zelf, via het conservatorium, gitaardocent geworden!

Sjaak geeft les in alle stijlen en op elk niveau. Van jong tot oud is welkom op deze school. Ukelele les kan al vanaf 4 jaar en gitaarles vanaf 7 jaar. Basgitaar en elektrisch gitaar is mogelijk vanaf ca. 13 jaar. Dat is nl. fysiek een stuk zwaarder om te spelen.

Dit kan je natuurlijk uitproberen tijdens de gratis proefles. Wil je met een paar vrienden een bandje (op locatie) starten dan ben je ook bij Sjaak aan het juiste adres, want bandcoaching op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kan nog voor de zomervakantie starten met de gitaarlessen, maar natuurlijk ook met ingang van het nieuwe schooljaar in september.

Interesse of wil je het uitproberen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de gitaarschool via www.thetruejester.nl of info@thetruejester.nl of stuur een PB via de Facebookpagina van The True Jester. Tot snel!

Shopbox

Meer berichten