Erik Dijkstra en Frank Evenblij ontvangen in het Isala Theater internationaal voetbalscheidsrechter Danny Makkelie en oud-tennisser Martin Verkerk.
Erik Dijkstra en Frank Evenblij ontvangen in het Isala Theater internationaal voetbalscheidsrechter Danny Makkelie en oud-tennisser Martin Verkerk.

Topscheidsrechter Danny Makkelie komt naar het Isala Theater

Frank Evenblij en Erik Dijkstra ontvangen in de theaterversie van het prikkelende tv-programma Bureau Sport twee gasten. Het Isala Theater kan nu bekendmaken wie er vrijdag 24 mei langskomen. Dat is ten eerste niemand minder dan internationaal scheidsrechter Danny Makkelie. Daarnaast leren de Frank en Erik op het podium serveren van oud-tennisser Martin Verkerk.

Door de redactie

Capelle - De heren van Bureau Sport stellen Danny Makkelie in 'de verhoorwagen' messcherpe vragen. En de antwoorden zijn interessant, want Makkelie is niet zomaar een voetbalscheidsrechter. Al op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut bij de amateurs. Hij was de jongste scheidsrechter die een wedstrijd leidde op het hoogste niveau in Nederland. Inmiddels fluit hij regelmatig op een EK of WK en wedstrijden in de Champions League.
Verder is de grote vraag deze avond of Frank en Erik Martin Verkerks service-record van 224 km per uur weten te evenaren in het onderdeel 'meedoen met...'. En of het publiek de zaal ongedeerd zal verlaten natuurlijk. Verkerk werd vooral bekend doordat hij uit het niets de finale behaalde van Roland Garros 2003.
Wat uiteraard nog een verrassing blijft, is de mystery guest van de avond: net zoals in de wekelijkse Bureau Sport radio-uitzending op NPO1 imiteert Frank, vaak tot groot ongenoegen van Erik, op geheel eigen wijze iemand uit de nationale of internationale sportwereld.
Van het publiek wordt een bijdrage verwacht tijdens de sportkaraoke. Wie levert het spannendste commentaar bij belangrijke sportfragmenten? Bureau Sport in het theater wordt kortom net zo'n levendig en grappig programma als op radio en televisie.

Vrijdag 24 mei 20.15 uur in het Isala, de entree is 24,10 euro.

Shopbox

Meer berichten