Boef rust uit van wat kattenkwaad.
Boef rust uit van wat kattenkwaad. (Foto: pr)

Dier van de week: Boef haalt kattenkwaad uit

Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze week is dat Boef, een jonge dame van 11 maanden oud, zij is bij ons afgestaan omdat haar baasje niet voldoende financiële middelen had voor haar onderhoud. Boef is een verlegen dame die tijd nodig heeft om aan nieuwe situaties te wennen. Als ze eenmaal gewend is doet ze haar naam eer aan en is ze een echt Boefje. Ze pikt het eten van het aanrecht en maakt zelf deuren open. Een puber die kattenkwaad uithaalt.

Capelle / Krimpen - Kinderen van 12 jaar of ouder kan Boef mee overweg, andere katten en honden vind ze erg spannend en heeft ze liever niet in huis.

Boef is al gewend om buiten te komen in een tuin, we zoeken dan ook een huisje waar dat in de toekomst ook mogelijk is.

Heeft u interesse in dit Boefje lees dan snel het onderste stuk hoe u kennis kunt komen maken met haar.

Let op!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

Meer informatie is te vinden op:

ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden