Foto:

Poppentheater MolMaa treedt op in Capelle

Capelle - Poppentheater MolMaa geeft een poppenvoorstelling voor kinderen vanaf twee tot en met zeven jaar. De voorstelling is gebaseerd op het boek 'Ik wil de maan' van Jonathan Emmett en Vanessa Cabban. De voorstelling is op zondag 19 mei in Huis aan den IJssel, Dorpstraat 84 A, Capelle aan de IJssel.

Deze keer wordt het verhaal van de mol en de maan gespeeld. Mol komt uit zijn molshoop en ziet een mooie glinsterende bal. Hij vindt hem zo mooi, die wil hij wel hebben. Hij gaat van alles proberen om de glinsterende bal te pakken te krijgen. Zijn vrienden vertellen hem dat het de maan is en dat hij die niet kan pakken. Toch wil hij hem graag aanraken en van dichtbij bekijken. Hij blijft het proberen. Wil je weten of het de mol lukt om hem te pakken te krijgen, boek dan de voorstelling van de mol en de maan!

Ben je enthousiast geworden en wil je naar de voorstelling komen, stuur dan een mail naar maaike_kaptein@hotmail.com. Er zijn voorstellingen om 14:00 uur en om 15:30 uur en de kaartjes kosten 5 euro. Wil je in de mail zetten met hoeveel kinderen en volwassenen je komt en op welk tijdstip? Ter bevestiging ontvang je een mailtje terug met verdere informatie.

Na de voorstelling mogen de kinderen de dieren en het decor komen bekijken en voelen. Ook mogen ze vragen stellen. Voor meer informatie kijk ook op www.MolMaa.nl.