Feestelijke opening theaterseizoen bij Isala

Dinsdagavond 7 mei werd tijdens de seizoenpresentatie de nieuwe brochure van het Isala Theater uitgereikt aan iedereen met Pluche+, het vriendenlidmaatschap van het theater. Tijdens deze Proloog werd het programma voor seizoen 2019-2020 toegelicht en gaven enkele artiesten een voorproefje van hun voorstelling. Vanaf dinsdag 14 mei 12.00 uur kan iedereen kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen.

Capelle - Het nieuwe programma bevat bijzondere voorstellingen, waaronder de Isala dinnershow die dit seizoen zelfs twee keer plaatsvindt. De eerste keer dat bezoekers op het toneel van de grote zaal smulden van een culinair driegangendiner was namelijk een groot succes. Bezoekers werden ondertussen getrakteerd op optredens van bekende musicalsterren. Lone van Roosendaal en Maaike van Widdershoven luisteren de eerste show op met hun mooie stemmen.

Ook bijzonder is dat er drie avonden een moord wordt gepleegd in het Isala. Teams kunnen hun speurneus opzetten en proberen de dader te ontmaskeren door het oplossen van escape room-opdrachten en puzzels. Wie zich meer wil verdiepen in een toneelstuk kan naar de Isala Read & Meet bij The children, The great Gatsby en Jihad van liefde. Lees vooraf de tekst, sta voor dezelfde keuzes als de regisseur en praat na afloop na met de acteurs.

Nieuw dit seizoen is de Isala Etalage. Om theaterliefhebbers te helpen kiezen uit het grote aanbod van voorstellingen betalen zij voor vijf toneelstukken slechts € 15,- per kaart inclusief consumptie. Een echte stuntprijs, maar het is mooi toneel en daarom vindt programmeur José van der Knaap het jammer als bezoekers deze stukken zouden missen.

Natuurlijk ontbreken ook grote namen niet, zoals Herman van Veen, Guido Weijers, Patty Brard, Robèrt van Beckhoven, Jon van Eerd, Tania Kross en Martijn Koning. En dit is nog maar een klein deel van het aanbod. Het complete theaterprogramma is te vinden op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden