Foto: Daan Barnhoorn

De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

Capelle - Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; restaurant De Beren Capelle - Zandrak. Gasten kunnen vanaf dinsdag 23 april iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba's van de houtskoolgrill. De 39e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden op het nieuwe horecapaviljoen Zandrak, waarbij je vanaf het ruime terras een fenomenaal uitzicht hebt over de Hollandsche IJssel. Om de opening te vieren eet de gehele maand mei de vierde persoon gratis.

Toplocatie aan de Hollandsche IJssel

Het restaurant aan het Zandrak in Capelle heeft maar liefst 188 zitplaatsen binnen en 150 zitplaatsen op het terras. De locatie, vlakbij de jachthaven, leent zich perfect voor een De Beren restaurant. CEO van de horecaformule, Ad Schaap: "Toen wij de locatie aangeboden kregen, wisten wij meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor een horecagelegenheid zoals wij die bieden. Het pand en de omgeving is vergelijkbaar met onze vestiging in Zoetermeer, waar we ook uitstekend op onze plek zitten. Deze vestiging is nog een stuk groter, dus onze verwachtingen liggen hoog."

Van uitgebreide lunch tot gezellige borrel

De Beren staat bekend om de gevarieerde menukaart. Zo staat de lunchkaart vol smakelijke broodjes, rijkelijk belegde clubsandwiches, goedgevulde salades en een high tea arrangement welke vanaf twee personen gereserveerd kan worden. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega's te borrelen en kan je er met grote groepen terecht. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt een sharing dinner aangeboden, waarbij er een samenstelling van de menukaart wordt geserveerd om met elkaar te delen. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren 'Speciality' van de houtskoolgrill

's Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren 'Speciality': specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen of voor de wisselende seizoens- specialiteit wat dit seizoen een indrukwekkende Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu voor 23 euro. Én aan de kids is ook gedacht! Zij hebben keus uit zes kindermenu's met vrolijke Beren-ijsbeker en kunnen zich uitleven in het indoor speeltoestel of in de nabijgelegen gemeentelijke buitenspeeltuin. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Pathé. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Den Capelle - Zandrak is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Belangstellenden kunnen via de website een sollicitatie indienen.

Informatie over De Beren Capelle Zandrak

Adres: Groenendijk 54, 2924 BC Capelle aan den IJssel

Website: www.deberen.nl

Shopbox

Meer berichten