Foto:

Oranjenacht in Capelle biedt live muziekspektakel!

Capelle - Vrijdag 26 april organiseert de Stichting Evenementen Rijnmond de 12e Oranjenacht in Capelle aan den IJssel. Op het Stadsplein in Capelle belooft het vanaf 19.30 uur weer een waar spektakel te worden met de hele avond LIVE muziek. Leuke artiesten op een groot podium met daar omheen voldoende horeca en toiletten. En natuurlijk GRATIS aldus Peter Regoord namens de organisatie.

Als stichting zijn wij trots dat het ons weer is gelukt om de middelen bij elkaar te brengen om de Capelse bevolking een mooi feest aan te bieden. Met hulp van de gemeente Capelle aan den IJssel, de Van Cappellen Stichting en een aantal Capelse ondernemers presenteren wij weer een mooie line-up.

Om 19.30 uur trappen we af met DJ Maus bekend van veel wintersportdorpen in Oostenrijk en Frankrijk maar ook het bekende bierhuis tijdens de Olympische Spelen. Hij gaat het publiek opwarmen voor de live acts.

De eerste live act is het bij vele bekende Shaky Ground. Een (deels) Capelse formatie die al jaren op ons lijstje stond om te laten optreden. Shaky Ground start om 20.15 uur en speelt tot 21.30 uur. Zij zorgen ervoor dat iedereen op het plein gaat swingen, dansen, hossen en het feest kan vieren.

Vanaf 22.15 uur is het optreden van de M&M Band. Eén van de beste coverbands van Nederland. Zij spelen live tijdens Nederland Muziekland, begeleiden veel landelijke artiesten en zo ook ons eind optreden van deze avond. De M&M Band speelt hits van deze tijd en zorgt er met hun muziek voor dat het Stadsplein zijn voegen barst.

Om 23.30 uur is het slot optreden. LIVE met band (M&M Band) presenteren wij Tommie Christiaan! Bekend van zijn deelname aan "De Beste Zangers" maar ook de kijkers van The Passion kennen hem natuurlijk. Tommie heeft een carrière als musicalster maar inmiddels ook zijn eigen theater tour samen met de M&M Band. Samen zorgen de M&M Band en Tommie voor een spetterende finale tot na 24.00 uur.

Zoals altijd is ook deze Oranjenacht natuurlijk GRATIS voor iedereen! Kom dus ook op vrijdag 26 april 2019 naar het Stadsplein in Capelle aan den IJssel!