Bijvoorbeeld op de opblaasbare stormbaan, voetbal-pannakooi, badminton, springkussens, sportmaterialen en nog veel meer. Ook zullen er gedurende deze dagen diverse sportclinics aangeboden worden. Welke dat zijn, blijft nog even een verrassing!
Bijvoorbeeld op de opblaasbare stormbaan, voetbal-pannakooi, badminton, springkussens, sportmaterialen en nog veel meer. Ook zullen er gedurende deze dagen diverse sportclinics aangeboden worden. Welke dat zijn, blijft nog even een verrassing!

Sport & Fun dorp in de meivakantie Capelle

Het is inmiddels een traditie geworden in Capelle aan den IJssel in de schoolvakanties: het Sport & Fun Dorp, georganiseerd door Sportief Capelle. Op 1 en 2 mei is het weer zover! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op een speelse manier kennismaken met bewegen, spelen en sporten.

Capelle - Bijvoorbeeld op de opblaasbare stormbaan, voetbal-pannakooi, badminton, springkussens, sportmaterialen en nog veel meer. Ook zullen er gedurende deze dagen diverse sportclinics aangeboden worden. Welke dat zijn, blijft nog even een verrassing!

Het Sport & Fun dorp is op woensdagochtend 1 mei speciaal voor de allerkleinste (tot en met zes jaar) geopend. Zij kunnen in alle rust komen spelen van 10.00 tot 12.00 uur. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar welkom. Op donderdag is het de gehele dag voor alle leeftijden.

Op woensdagmiddag komt de brandweer diverse demonstraties verzorgen en op donderdag zullen zij de hele dag aanwezig zijn. Kinderen mogen helpen spuiten en in een echte brandweerwagen klimmen. Dat wordt leuk en spannend!

En er is nóg meer; op donderdagmiddag 2 mei is DrumTastic uitgenodigd. DrumTastic verzorgt een swingende drum work-out op een fitnessbal van 75 cm. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken, zodat DrumTastic gegeven kan worden aan kinderen en volwassenen.

Je hoeft niet perse in Capelle aan den IJssel te wonen om te mogen spelen.

De entree is €4,-, maar kinderen tot twee jaar en volwassenen krijgen gratis toegang. Tijdens beide dagen is de kantine ook weer geopend, dus kunnen ouders en kinderen onder het genot van een hapje en een drankje, eventjes uitrusten. Pinnen is mogelijk bij zowel de entree als in de kantine! Graag zelfs!

Let op! De locatie is dit keer anders dan andere jaren. Aangezien we richting de zomer gaan, zal het Sport & Fun Dorp buiten plaatsvinden op de velden van Honk en Softbal vereniging EuroStars, iets voorbij sporthal Schenkel, aan de Capelseweg 37 in Capelle aan den IJssel. Mocht het weer het niet toelaten, zullen de materialen opgesteld worden in Sporthal Schenkel, zodat iedereen alsnog kan genieten van een leuke sportieve dag!

Meer informatie: Sportief Capelle , tel. 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl (Petra Remijnse).

Shopbox

Meer berichten