Akoestische acts en Noorse metal voor Smashfest

Capelle - Met de toevoeging van Attan, All Dogs Go To Heaven, Unknown Bird en Gunnar V. is het programma van Smashfest 2019 nagenoeg compleet. Het indoor metal- en punkfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 mei in CAPSLOC, Capelle aan den IJssel.

Het Noorse Attan wordt op voorspraak van het al bevestigde Conjurer naar Capelle gehaald. De band kreeg onder andere al internationale coverage op het gerenommeerde Metal Hammer (zie o.a.: https://www.loudersound.com/features/new-band-of-the-week-attan) en mengt hardcore met de black metal waar Noorwegen bekend om staat. Met Gunnar V. komt er nog een viking naar Smashfest: de IJslandse singer-songwriter en tattoo artiest gooide begin dit jaar hoge ogen met zijn Billie Eilish cover: https://www.youtube.com/watch?v=cXCi-igFg90

Smashfest combineert sinds jaar en dag harde bands binnen met een akoestisch podium buiten. Naast Gunnar V. en het eerder bevestigde Decay, staan ook All Dogs Go To Heaven en Unknown Bird hier. Twee Nederlandse singer-songwriters, met wortels diep in de nieuwe punkscene.

Ook Ithaca (UK), Arson (BE), Searching For Relief, Take No Prisoners, to live among wolves en Port Violette maken 11 mei hun opwachting. Kaarten voor Smashfest zijn te verkrijgbaar voor €10,- in de voorverkoop, via www.capsloc.nl.

Smashfest wordt op 11 mei 2019 georganiseerd door Smithsfoodgroup DIY en CAPSLOC. Op het één daagse indoor festival is ruimte voor allerhande harde muziek, maar er zijn ook akoestische sets, er wordt live getattoeerd en er is een kleine markt met muziek merchandise. Parkeren bij CAPSLOC is gratis, de zaal ligt op een paar minuten lopen vanaf de Rotterdamse metrolijn C, drankmunten zijn €2 per stuk en elke show is afgelopen vóór de laatste metro gaat. Meer info vind je op www.capsloc.nl, hier kan je ook alvast tickets halen in de voorverkoop, voor €10 per stuk.

Shopbox

Meer berichten