Open Dag op De Gitaaracademie in Capelle!

Capelle - Op zaterdag 13 april presenteert De Gitaaracademie zich voor het eerst in Capelle a/d IJssel met een Open Dag op openbare basisschool De Tweemaster!  Wie belangstelling heeft of nieuwsgierig is naar het volgen van professionele gitaarles, kinderen en volwassenen zijn van harte welkom! Ervaar hoe het is om gitaarles te krijgen tijdens een gratis proefles, maak kennis met het docententeam  en schrijf je gelijk in.  Ontmoet twee van onze topdocenten Sjors Nederlof (blues/pop/rock) en oprichtster Nathasja van Rosse (klassieke gitaar). Zij staan voor je klaar voor inspiratie, informatie en proeflessen.

De Gitaaracademie is gespecialiseerd in gitaar- en ukelelelessen voor ieder niveau en iedere leeftijd, vanaf 7 jaar kunnen kinderen starten met gitaarles  en vanaf 5 jaar met ukelele. Nederlands beste gitaristen zijn verbonden als docent bij De Gitaaracademie en geven met passie en ervaring les aan alle leeftijden. 'We zijn daardoor de perfecte vooropleiding voor het conservatorium maar iedereen kan onze lessen volgen', aldus van Rosse.  We zijn blij onze lessen nu ook in Capelle aan te kunnen bieden met dank aan directeur B. van Dam van de Tweemaster.   

Naast alle stijlen gitaarles is het ook mogelijk om de grappige ukelele, ideaal ook voor kleine kinderen, te leren bespelen. De lessen zijn voor beginners tot gevorderden, zowel individueel als in groepsverband. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Open Dag of kijk op www.degitaaracademie.nl.

LOCATIE OPEN DAG De Gitaaracademie:  zaterdag 13 april van 11.00 tot 14.00 uur, Obs De Tweemaster, Aleoeten 37. De  Tweemaster is goed bereikbaar via metro halte de Terp en tevens is er voldoende gratis parkeerplek voor de deur.
Actie: schrijf je nu in en krijg de gitaar of een lesmaand gratis! Deze actie is geldig voor onze individuele lessen. Lees de voorwaarden op onze website en schrijf je in! 


Tips van de Gitaaracademie:
19 maart: ukelele cursus


23 maart: jubileumconcert Gitaaracademie met optredens van onze docenten, ensembles, NJGO gitaarorkest, Martin van Hees, Remedy en vele muzikale verassingen: een feestje om alvast in de agenda te zetten!

22 juni: slotconcert leerlingen: Pro Rege, Oude Dijk, Kralingen

Geniet alvast van een vooruitblik op ons feest van 23 maart: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4v=ty9zqx2_a4Q


Bekijk de website     Volg ons op Facebook    Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Bezoeken: Talmastraat 90b of Weteringstraat 275Bank: NL06 INGB 0008921487 tnv GitaaRosse Gitaaracademie
KvKnr.24448487

Shopbox

Meer berichten