Foto:

Smashfest 2019 op 11 mei in CAPSLOC, eerste namen bekend

Capelle - De Britse metalbands Conjurer en Ithaca headlinen Smashfest dit jaar. Het harde muziekfestival vindt voor de zesde maal plaats in CAPSLOC te Capelle aan den IJssel. Ook Arson, Searching For Relief, PortViolette, Take No Prisoners, to live among wolves en Decay maken hun opwachting.

Met Conjurer en Ithaca zijn twee bands van het prestigieuze Holy Roar Records binnengehaald. Op het moment van schrijven, maart 2019, is het door Trivium geprezen Conjurer bezig met een maand langetour door Amerika, terwijl Ithaca onder meer hard gaat op Pitchfork en Metal Hammer. Het Vlaamse Arson speelde hun derde show ooit op Jera On Air 2018, Searching For Relief speelt daar dit jaar. Take NoPrisoners en to live among wolves stonden in februari nog in Paradiso en Port Violette presenteerde hun debuut eerder dit jaar in een vol dB's te Utrecht. Met Decay is ook de eerste akoestische act vanSmashfest 2019 bevestigd: het solo-project van Subvert-vocalist Alex. Hiermee is de talentvolle vaderlandse hardcore / metal scene goed vertegenwoordigd in Capelle, iets waar we samen erg trots op zijn.Binnenkort worden de overige bands aangekondigd.

www.capsloc.nl, hier kan je ook alvast tickets halen in de voorverkoop, voor €10 per stuk.

 

20193smash19_pb_01_4202.docx

Smashfest 2019 op 11 mei, eerste namen bekend

De Britse metalbands Conjurer en Ithaca headlinen Smashfest dit jaar. Het harde muziekfestival vindt voor de zesde maal plaats in CAPSLOC te Capelle aan den IJssel. Ook Arson, Searching For Relief, Port Violette, Take No Prisoners, to live among wolves en Decay maken hun opwachting.

Met Conjurer en Ithaca zijn twee bands van het prestigieuze Holy Roar Records binnengehaald. Op het moment van schrijven, maart 2019, werd het door Trivium geprezen Conjurer bezig met een maand lange tour door Amerika, terwijl Ithaca onder meer hard gaat op Pitchfork en Metal Hammer. Het Vlaamse Arson speelde hun derde show ooit op Jera On Air 2018, Searching For Relief speelt daar dit jaar, Take No Prisoners en to live among wolves stonden in februari nog in Paradiso en Port Violette presenteerde hun debuut eerder dit jaar in een vol dB's te Utrecht. Met Decay is ook de eerste akoestische act van Smashfest 2019 bevestigd: het solo-project van Subvert-vocalist Alex. Hiermee is de talentvolle vaderlandse hardcore / metal scene goed vertegenwoordigd in Capelle, iets waar we samen erg trots op zijn. Binnenkort worden de overige bands aangekondigd.

Smashfest wordt op 11 mei 2019 georganiseerd door Smithsfoodgroup DIY en CAPSLOC. Op het één daagse indoor festival is ruimte voor allerhande harde muziek, maar er zijn ook akoestische sets, er wordt live getattoeerd en er is een kleine markt met muziek merchandise. Parkeren bij CAPSLOC is gratis, de zaal ligt op een paar minuten lopen vanaf de Rotterdamse metrolijn C, drankmunten zijn €2 per stuk en elke show is afgelopen vóór de laatste metro gaat. Meer info vind je op www.capsloc.nl, hier kan je ook alvast tickets halen in de voorverkoop, voor €10 per stuk.

------

Contact? Spreek met CAPLOC's marketingman Daniël via daniel@capsloc.nl of 010 - 258 78 50, of met Smithsfoodgroup DIY's Maartje via smithsfoodgroupdiy@gmail.com of 06-83238345.

Shopbox

Meer berichten