onze bridge locatie en enkele bridgers
onze bridge locatie en enkele bridgers (Foto: A.J. Tieleman)

Starten met Bridge?

Capelle - Vorige week schreven wij ( de Bridgeclubs "NRBC Capelle" en "de IJssel") reeds een artikel in de IJssel en Lekstreek dat wij gezamenlijk de beginnerscursus "Starten met Bridge" organiseren met als docent niemand minder dan Jacques Barendregt, professioneel docent van de Nederlandse Bridge Bond.

Wij kunnen nog enkele beginners voor deze cursus plaatsen en bieden u daarom een tweede mogelijkheid om voor deze cursus in te schrijven.

De cursus start dinsdagavond 5 maart 2019 van 19.30 - 22.00 uur en duurt 12 avonden.

Zo'n kans krijgt u nooit meer om voor ongeveer € 6,50 per avond Bridge te leren van een professionele docent. Bovendien is Bridge niet alleen gezellig maar het scherpt je geest, houdt je fit en er ontstaan nieuwe vriendschappen. U krijgt natuurlijk de gelegenheid om kennis te maken met onze gezellige clubs en kunt u de keus maken om op dinsdagavond of donderdagavond in clubverband te gaan spelen.

Het minimum aantal van 16 deelnemers heeft zich inmiddels gemeld maar we kunnen nog makkelijk enkele deelnemers plaatsen, dus zorg dat u erbij bent. Wij zullen u van harte verwelkomen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Frits Mulder of Jeannette van Asch: fritshmulder@gmail.com of telefoon: 06 3492 5395, asch34@ziggo.nl of telefoon: 06 1588 3468.

Met vriendelijke groeten

Het Bestuur van beide clubs