Het IJsselcollege in Capelle organiseert op donderdag 14 februari en woensdag 20 februari een sponsordiner voor het goede doel.
Het IJsselcollege in Capelle organiseert op donderdag 14 februari en woensdag 20 februari een sponsordiner voor het goede doel. (Foto: )

Sponsordiners bij het IJsselcollege voor Roparun

Capelle - Het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel organiseert op donderdag 14 februari en woensdag 20 februari een sponsordiner voor het goede doel. De opbrengst van 14 februari is bestemd voor het goede doel van de Roparun: zorg voor mensen met kanker. De opbrengst van 20 februari is bestemd voor het onderwijs in India.
"Bezoekers kunnen rekenen op een 4-gangen spektakeldiner", aldus Theo van Dalen, docent bij het IJsselcollege. "Iedereen is welkom. Het diner wordt bereid en geserveerd door onze leerlingen en de ingrediënten worden gesponsord door de school. Zo komt de opbrengst geheel ten goede aan het goede doel."
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Hamburg en Parijs naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband geld ophalen door een sportieve prestatie te leveren. De Roparun wordt jaarlijks georganiseerd en vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 10 juni.
Sponsordiners: Op donderdag 14 februari IJssel praktijkonderwijs De Wiekslag, locatie Wiekslag 3 en op woensdag 20 februari IJsselcollege locatie Pelikaanweg 1. Ontvangst: 17.00 uur. Kosten 4-gangen diner 15 euro per persoon. Inschrijving via: restaurant.proef@ijsselcollege.nl (14 februari) of via: receptie@ijsselcollege.nl (20 februari).

Shopbox

Meer berichten