onze bridge locatie en enkele bridgers
onze bridge locatie en enkele bridgers (Foto: A.J. Tieleman)

Starten met bridge?

Capelle - Dan is er nu een uitgelezen kans! Bridgeclubs "NRBC Capelle" en "De IJssel" organiseren gezamenlijk de beginnerscursus "Start met Bridge" met als docent niemend minder dan Jacques Barendregt, professioneel docent van de Nerlandse Bridge Bond.

De cursus start dinsdagavond 5 maart 2019 van 19.30 tot 22.00 uur en duurt 12 avonden.

De kosten bedragen € 80,= (excl. cursusboek)                 De cursuslocatie is Residentie IJsselzicht, St. Helenabaai 1 te Capelle aan den IJssel.

Zo'n kans krijgt u nooit meer om voor ongeveer € 6,50 per avond van een profesionele docent Bridge te leren. Bovendien is Bridge niet alleen gezellig maar het scherpt je geest, houdt je fit en er ontstaan nieuwe vriendschappen. En u krijgt natuurlijk de gelegenheid om kennis te maken met onze gezellige clubs en kunt u de keus maken om op dinsdagavond of donderdagavond in clubverband te gaan spelen.

We starten de cursus met minimaal 16 deelnemers, dus zorg dat u erbij bent. Wij zullen u van harte verwelkomen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Frits Mulder of Jeannette van Asch.                fritshmulder@gmail.com of telefoon: 06 3492 5395         asch34@ziggo.nl         of telefoon 06 1588 3468

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur van beide clubs