Renée van Wegberg, Maaike Widdershoven en Freek Bartels in Isala Dinnershow.
Renée van Wegberg, Maaike Widdershoven en Freek Bartels in Isala Dinnershow. (Foto: PR Isala)

Schuif aan bij Dinnershow in Isala

Capelle - Zaterdag 16 februari wordt een bijzondere avond in het Isala Theater. Bezoekers kunnen dan genieten van een culinair driegangendiner op het toneel van de grote zaal terwijl artiesten bij de tafels de mooiste nummers zingen. Naast Freek Bartels zijn nu ook musicalsterren Renée van Wegberg en Maaike Widdershoven toegevoegd aan de line-up van de exclusieve Isala dinnershow.

Renée van Wegberg won vorig jaar nog de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar vertolking van Liesbeth List, in de gelijknamige musical. Verder was zij samen met Freek Bartels te zien in Joseph and the amazing technicolor dreamcoat en stond ze een paar seizoenen in het theater met het stuk De vagina monologen. Momenteel speelt ze een van de hoofdrollen in Expeditie Eiland. Maaike Widdershoven begon haar carrière in de musical The phantom of the opera, maar heeft ook in opera's zoals Carmen gezongen. Met Jasper Taconis (Chicago, Shrek) en Nicky van der Kuyp (Daddy cool, Shrek) is het programma van de Isala dinnershow compleet.
Deze artiesten lopen al zingend langs de mooie gedekte tafels van de bezoekers. Zij zullen ervaren hoe leuk het is om zo dicht bij de sterren te zijn, op het grote toneel van het Capelse theater.
Inmiddels is ook het heerlijke menu bekend. Als hoofdgerecht kan worden gekozen voor gegrilde parelhoenfilet met crème van zoete aardappel of gamba met kreeftensaus. Er is ook een vegetarisch alternatief. Het complete menu is terug te vinden op de www.isalatheater.nl.


Zaterdag 16 februari 18.30 uur, grote zaal, entree € 69,50. Isala Theater – Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel.

Shopbox

Meer berichten