Helaas was Arwa niet bij de uitreiking, maar Jomana denkt dat Arwa ook héél blij is!
Helaas was Arwa niet bij de uitreiking, maar Jomana denkt dat Arwa ook héél blij is! (Foto: pr)

Wijksporters van het jaar bekend: 'Jullie hebben het erg verdiend!'

Capelle aan den IJssel - Met heel veel trots stelt Sportief Capelle aan jullie hun Wijksporters van het Jaar 2018 voor. Arwa is sámen met haar zusje Jomana verkozen. Helaas was Arwa niet bij de uitreiking, maar Jomana denkt dat Arwa ook héél blij is!

De meiden komen iedere week naar de wijksportactiviteiten van Sportief Capelle. Ze doen daar zo hun best én vallen op door hun sportiviteit, ook in hun gedrag naar de andere kinderen. Arwa en Jomana winnen een cheque die ze bij Sportief Capelle kunnen besteden, bijvoorbeeld om een verjaardagsfeestje in de gymzaal te vieren. 'Meiden, gefeliciteerd met de titel 'Wijksporters van het jaar', jullie hebben het erg verdiend!', stelt Sportief Capelle.

Wijksport is gratis en voor alle kinderen tussen 8 en 12 jaar. Elke week organiseren de Sport & Beweegcoaches van Sportief Capelle sportactiviteiten in de wijken Schenkel, Middelwatering, Oostgaarde en Schollevaar-west. Tijdens deze wijksportactiviteiten kunnen kinderen kennis maken met allerlei vormen van sport en spel. Ook worden deze activiteiten regelmatig bezocht door Capelse sportverenigingen voor het geven van kennismakingsclinics.

Meer informatie vind je hier: http://www.sportiefcapelle.nl/sportstimulering/wijksport.

Shopbox

Meer berichten