Win kaarten voor Masha en de Beer in het Isala Theater. (Foto: Wim Lanser)
Win kaarten voor Masha en de Beer in het Isala Theater. (Foto: Wim Lanser) (Foto: Wim Lanser)

Win kaarten voor Masha en de Beer in het Isala!

Capelle - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 17 februari komen ze ook naar het Isala Theater in Capelle aan den IJssel en jij kan kaarten winnen voor deze voorstelling!

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur. Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig! Kaartprijs vanaf 18,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.isalatheater.nl of via 010 458 64 00.

Win kaarten

De IJssel en Lekstreek mag twee sets van twee kaarten weggeven. Kans maken? Stuur dan een mail naar redactie.ijl@persgroep.nl. De winnaars krijgen op woensdag 13 februari bericht.  

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden