Met wat gourmet mouse breekt men al gauw het ijs.
Met wat gourmet mouse breekt men al gauw het ijs. (Foto: pr)

Gerrit kijkt kat uit de boom

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Gerrit, een oer Hollandse naam voor een echte Hollandse kater een stevige knul van 12 jaar met een klein hartje. Gerrit kijkt altijd eerst de kat uit de boom voor dat hij kennis met je maakt, maar hij heeft een zwakke plek dat is lekker eten. Met wat gourmet mouse breekt men al gauw het ijs.

Krimpen / Capelle - Gerrit is als zwerver gevonden op straat, waar hij wat deukjes van heeft overgehouden. Zo kan hij moeilijk met drukte omgaan en is hij wantrouwend naar vreemde mensen. Het dierenopvangcentrum is op zoek naar een rustig huisje met weinig verandering, waar hij niet samen hoeft te leven met andere katten, honden of kinderen. Waar hij in de toekomst naar buiten kan. Maar voor al baasjes die hem in zijn waarde laten.

Mailtje

Interesse? Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van de katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat de mens en de kat een goede match zijn, neemt het centrum de tijd voor een zorgvuldig kennismakingsgesprek. Maak een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van de woonsituatie, gezinssamenstelling en wat men zoekt in een kat.

Shopbox

Meer berichten