Je kunt zaterdag in Capelle een kameel tegenkomen. (Foto: Anton Sinke)
Je kunt zaterdag in Capelle een kameel tegenkomen. (Foto: Anton Sinke) (Foto: Anton Sinke)

Help, er is een kameel ontsnapt in Capelle!

Capelle - Opgelet, er is een kameel ontsnapt! Bezoekers van het centrum van Capelle aan den IJssel kunnen 'm zaterdag 8 december zomaar op straat tegenkomen. Een echte kameel, weggelopen uit het kerstsprookje 'Tobias en zijn kameel'.

De kameel met Tobias houdt een kleine tocht door het centrum vanaf ongeveer 11.45 uur met kinderen er voor en er omheen, die muziek maken en dansen. De optocht eindigt bij het Isala-theater rond 12.30 uur. Tobias vraagt daar aan de directeur of hij in het theater een mooie voorstelling mag geven over zijn avonturen met de kameel. Dat zal best wel mogen….

Onderweg worden kamelenbrokken uitgedeeld. Kinderen vinden die ook heel lekker! Iedereen is welkom om te komen kijken en om mee te lopen. De kameel is heel lief en wil graag geaaid worden. En aan het eind bij de schouwburg wil Tobias wel even z'n plaatsje op de kameel afstaan, zodat je zelf kunt voelen hoe lekker dat zit, zo tussen twee bulten. Mooi fotomoment!

De vertel-voorstelling in het Isala-theater op woensdag 19 december begint om 14.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Reserveren via isalatheater.nl/agenda. Alle kinderen die de voorstelling bezoeken krijgen het gelijknamige boek 'Tobias en zijn kameel' mee naar huis.
 

Meer berichten