Succesvolle gratis zaterdagopening bij IJsselkids Kinderopvang

Capelle - Op zaterdag 1 december was locatie Toverburcht van IJsselkids Kinderopvang in Capelle geopend voor de kinderen van klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes waren van harte welkom. Helemaal gratis. Zo kregen ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand. En daar is goed gebruik van gemaakt!

Een groot aantal kinderen van nul tot dertien jaar heeft tussen 9.00 en 14.00 uur gespeeld en gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. De kinderen vermaakten zich met spelletjes, buitenspelen en voorlezen. De kleintjes die moe waren, konden lekker slapen. Het was een geweldige dag en een succes voor zowel jong als oud!

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom konden tijdens de koopzaterdag houdbare voedingsmiddelen ingeleverd worden voor de Voedselbank. 

IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. IJsselkids biedt alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. IJsselkids is HKZ gecertificeerd. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen. 

IJsselkids is onderdeel van de SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. 

Meer berichten