Foto: Welzijn Rivierstroom

KWF-collecte in Capelle aan den IJssel heeft 19.783,70 euro opgebracht

Capelle - De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Capelle aan den IJssel heeft maar liefst € 19.783,70 opgebracht. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Over KWF Kankerbestrijding

KWF werkt aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Geef je geld aan KWF? Dan maak je deze nieuwe doorbraken mogelijk. Hierdoor overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 64%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Lees meer over de actuele ontwikkelingen van kankeronderzoek op kwf.nl/nieuwedoorbraken.

KWF-afdeling Capelle aan den IJssel

Voorzitter Tineke Keuzenkamp zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding. "Wij waarderen als bestuur de inzet van alle vrijwilligers en willen ze langs deze weg ontzettend bedanken."

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl.

Shopbox

Meer berichten