snuffel-boekenmarkt
snuffel-boekenmarkt (Foto: Harrie)

Snuffel- en boekenmarkt in St. Caeciliakerk

Capelle - Op zaterdag 20 oktober is er in de St. Caeciliakerk in Het lage Land weer de jaarlijkse snuffelmarkt gecombineerd met de maandelijkse boekenmarkt. Om 10.00 uur gaan de deuren open, bezoekers zijn tot 15.00 uur van harte welkom.

Op de snuffelmarkt kunt u terecht voor de leukste koopjes, variërend van glaswerk, serviezen, potten en pannen, kunst, beelden en schilderijen, heel veel kleding, schoenen en klein meubilair, van techniek tot speelgoed….. en nog veel, veel meer! Er zijn ongelooflijk veel mooie spullen binnengekomen, dus …... kom vooral kijken én kopen. Bij zo'n uitgebreide keuze mag u best al de komende feestdagen in gedachten houden en uw eerste aankopen hiervoor doen. En wat te denken van die grote sortering LP's, CD´s en DVD´s – keuze uit honderden titels.

Op de boekenmarkt vindt u de vertrouwde keuze met heel veel romans en leesboeken, kinderboeken, themaboeken, Engelstalig, boeken over Rotterdam, oude boeken en nog veel meer. Maar ook stripverhalen en tijdschriften van uiteenlopende aard zijn er in de Caeciliakerk te vinden. Voor een ieder wat wils tegen minimale prijzen, het assortiment wordt maandelijks vernieuwd.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard ook gezorgd. Koffie, thee met wat lekkers erbij en natuurlijk zijn er traditiegetrouw lunchgerechten verkrijgbaar.

De St. Caeciliakerk vindt u aan de Zocherstraat 90 Rotterdam (Lage Land), ingang van de kerk is aan de Jan Bijloostraat.

Shopbox

Meer berichten