Voor de sportievelingen staan er twee fietstochten op het programma. Foto: PR
Voor de sportievelingen staan er twee fietstochten op het programma. Foto: PR (Foto: )

Twee keer op de fiets

Fietsersbond Capelle houdt samen met Sportief Capelle, twee fietstochten tijdens de Europese Mobiliteitsweek. Beide fietstochten worden geleid door een voorfietser. Deelname aan beide tochten is gratis. Iedereen is welkom. Op woensdag 19 september is er een korte fietstocht van ongeveer 15 kilometer en op zaterdag 22 september volgt er een van ongeveer 30 kilometer. Meer informatie of inschrijven? Bel of mail dan naar Sportief Capelle op 010-258 87 87 / info@sportiefcapelle.nl. Of de Fietsersbond in Capelle a/d IJssel: 010-4503184.

capelle - De fietstocht van woensdag loopt langs diverse sportcomplexen in Capelle aan den IJssel om op deze manier de sport in de gemeente op een leuke manier te benadrukken. Deze tocht start om 12.00 uur voor de deur van het gemeentehuis Capelle aan den IJssel, Rivierweg 111 en eindigt bij het Pannenkoekenhuis bij het Schollebos.
Op zaterdag op 22 september voert de fietstocht door een deel van de Krimpenerwaard. Er wordt onderweg overgevaren met de veerpont naar Ouderkerk aan de IJssel. Deze tocht start om 12.30 uur en ook vanaf het gemeentehuis Capelle aan den IJssel, Rivierweg 111 en eindigt rond 15.00 uur bij metrostation Capelle Centrum aan de Kerklaan. Daar staan limonade en koeken voor iedereen klaar.

Bij het metrostation wordt dan de nieuwe fietsenstalling gepromoot en worden de fietsen gestald. De promotie van de fietsenstalling valt samen met het Stadsfeest CapelleBruijst en de CentrumXpeditie.

Shopbox

Meer berichten