Foto:

Zomerse Dolle Dagen bij IJsselkids

Capelle - Deze zomervakantie maakt IJsselkids er weer een extra groot feest van. Allerlei vakantie-activiteiten zorgen voor een beleving die de kinderen niet mogen missen.

Vorige week waren de Dolle IJsselkids-dagen. In het Balijbos en de Balijhoeve in Zoetermeer hebben de BSO-kinderen de leukste tijd gehad. De jongste kinderen gingen op speurtocht op de kinderboerderij en mochten kabouters zoeken in het Balijbos. Aan de hand van leuke vragen leerden zij van alles over de boerderijdieren en de natuur.

De oudere kinderen speelden levend Stratego en waren sportief tijdens een bootcamp. Maar er was vooral veel tijd om heerlijk in het schaduwrijke bos te spelen en hutten te bouwen. En ook het ravotten met water zorgde voor de nodige verkoeling en extra pret tijdens de warme dagen.

Stel je eens voor…

Het zomervakantieprogramma is ingestoken volgens een concept dat alle zintuigen bij de kinderen prikkelt. Daarin krijgen ze een beleving mee en wordt hun fantasie geprikkeld om zich dingen voor te stellen. Zo wordt de denkkracht van de kinderen geactiveerd en door dit in een groep te doen kunnen de kinderen ook veel van elkaar leren. Plezier hebben is daarbij het allerbelangrijkste!

Over IJsselkids

IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. IJsselkids is HKZ gecertificeerd. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Meer berichten