Jarigen van de week
Jarigen van de week

Wijkwinkel Schollevaar viert tienjarig bestaan!!

Capelle - De Wijkwinkel Schollevaar viert op 10 maart feest omdat deze 10 jaar bestaat! Alle wijkbewoners zijn op deze dag van harte welkom in de Wijkwinkel in het Winkelcentrum de Scholver.

Van 10.00 uur tot 14.00 uur staan de deuren van de Wijkwinkel wijd open. Verschillende vrijwilligers geven een inkijkje in ‘hun’ activiteiten, zoals het Praatuur waar wijkbewoners de Nederlandse taal oefenen. In het winkelcentrum worden lootjes aan de volwassen uitgedeeld. Met zo’n lootje kan op deze dag in de Wijkwinkel gekeken worden of er een prijsje gewonnen is. Voor de kinderen zijn er lekkere poffertjes en zij kunnen zandtekeningen maken in de Wijkwinkel! Voor de volwassenen is er koffie, thee of limonade met wat lekkers er bij!

Servicepunt

De Wijkwinkel in winkelcentrum de Scholver is een servicepunt waar iedereen gratis terecht kan voor allerlei vragen en problemen. Vrijwilligers hebben een luisterend oor en bieden de helpende hand. Bijvoorbeeld bij het invullen van belastingformulieren of formulieren voor zorgtoeslag en huursubsidie. Verder kunnen wijkbewoners er informatie krijgen over activiteiten en voorzieningen en is de Wijkwinkel uitgiftepunt van plastic afvalzakken . Ook worden er vanuit de Wijkwinkel leuke activiteiten georganiseerd, zoals workshops. De Wijkwinkel is dé plek om andere mensen te ontmoeten, gezellig te kletsen, even uitrusten van het boodschappen doen, een bordspelletje spelen of gewoon lekker even zitten met een kopje koffie of thee.

De Wijkwinkel is gevestigd in winkelcentrum de Scholver, tegenover het NS-station.

Shopbox

Meer berichten