Verken alle mogelijkheden op Vrijwilligersbeurs Capelle!

Capelle - Op 3 maart aanstaande vindt de Vrijwilligersbeurs plaats in De Vijverhof! De beurs wordt gepresenteerd door Joris Lutz en geeft (toekomstige) vrijwilligers niet alleen de kans om vrijwilligerswerk op maat te vinden, maar biedt ook de mogelijkheid voor bedrijven en organisaties om openstaande vacatures te vervullen. Pak die kans!

Op zoek naar vrijwilligerswerk maar niet weten welke soorten vrijwilligerswerk er zijn en wat het beste past? Of op zoek naar die bijzondere vrijwilliger en niet weten waar die te vinden? Kom dan naar De Vijverhof, Reigerlaan 251, op zaterdag 3 maart aanstaande! Op dit event presenteren verschillende (vrijwilligers) organisaties zich van 13.00 tot 16.00 uur met een kraam en promoten zo hun openstaande vacatures. Naast het bezoeken van de kramen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen (toekomstige) vrijwilligers ontdekken wat voor vrijwilligerswerk het best bij hen past via een leuke test, zijn er verschillende bedrijven die hun organisatie extra in de spotlight zetten door korte pitches en wordt de beurs afgesloten met optredens van The Amazing Stroopwafels. Kijk voor meer informatie op www.capelledoet.nl.

Vrijwilligerswerk op maat
“Het leuke is dat vrijwilligers niet per se een vaste dag beschikbaar hoeven te zijn”, vertelt vrijwilligerscoördinator Yvonne van der Schelling. “We zoeken juist ook vrijwilligers die af en toe hun steentje willen bijdragen. De vrijwilliger is flexibel inzetbaar en Capellenaren zijn er mooi mee geholpen. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Bewoners en organisaties zijn via CapelleDoet vaak op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers helpen Capelle vooruit of het nu eenmalig is of elke week. Op de website van CapelleDoet vinden Capellenaren op een makkelijke en veilige manier vrijwilligerswerk of een vrijwilliger voor een klus.”

Aanmelden als organisatie
(Vrijwilligers)organisatie kunnen zich aanmelden voor de Vrijwilligersbeurs en op deze manier openstaande vacatures onder de aandacht brengen of juist op zoek gaan naar verjonging. Reserveer snel een gratis kraam voor de Vrijwilligersbeurs en zet deze dag een extra spotlight door een pitch te geven in de grote zaal! Organisaties kunnen aanmelden tot 15 februari via vip@welzijncapelle.nu of bel naar 010 – 264 02 20.

Meer berichten