Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Nieuwe Wijkhub in Schollevaar

Algemeen 474 keer gelezen

CAPELLE • Woningcorporatie Havensteder opent op woensdag 5 april de nieuwe Wijkhub Schollevaar aan de Parsifal 2. Dit wordt een centrale plek in de wijk waar bewoners samen kunnen komen en hun ideeën voor de buurt kunnen delen. Ook voor vragen over de woning en de wijk zijn bewoners hier aan het juiste adres. 

De opening is van 13:30 tot 16:00 uur en wordt verricht met de bewoners uit de wijk en de organisaties waar Havensteder nauw mee samenwerkt. Bestuursvoorzitter Hedy van den Berk van Havensteder en wethouder Ans Hartnagel zijn aanwezig om de Wijkhub officieel te openen. Er wordt deze middag verder uitgepakt met activiteiten voor de kinderen, georganiseerd door Welzijn Capelle en Sportief Capelle. Daarnaast zijn er hapjes en drankjes. Iedereen is welkom om langs te komen. En na afloop wordt er nog een leuke verrassing uitgedeeld.

“Wijkhub Schollevaar is een wijkkantoor, ontmoetingsplek én informatiepunt in één. De samenwerking tussen wijkpartners en wijkbewoners staat hier centraal”, vertelt Arno de Bie, woonconsulent bij Havensteder. De hub is opgericht om samen te zorgen voor een wijk waarin iedereen prettig en veilig kan wonen en leven. De wijkbeheerder van Havensteder houdt elke woensdag van 14:00 tot 15:00 uur een spreekuur. Ook de stadsmarinier, de buurtcoach van Welzijn Capelle en de wijkagent zijn regelmatig aanwezig. “Kom vooral langs om te kijken wat de Wijkhub voor u kan betekenen”, vertelt Arno de Bie.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Echtpaar Simonis 70 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Regentenkamer Van Cappellenhuis open op 1 april Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Team speeltuin Rollebollebos zoekt vrijwilligers Algemeen 26 mrt., 11:30
Afbeelding
Capels Compliment voor Joke van Leeuwen Algemeen 26 mrt., 09:10
Afbeelding
Dansvoorstelling door studenten Algemeen 25 mrt., 11:00
Afbeelding
Ravage na botsing twee auto's op Slotlaan 112 25 mrt., 08:27
Afbeelding
Capelse Rommelmarkt reikt cheque uit aan Voedselbank Algemeen 24 mrt., 19:15
Afbeelding
Inschrijving avondvierdaagse Capelle-West start 1 april Algemeen 24 mrt., 17:00