Afbeelding
Foto: Canva /RG

Kom Naar LoopFestijn Capelle.

zondag 25 september 2022 9:45 tot 13:30

9:45-13:30, Capelle aan den IJssel, The Point, Koperwiek 47
Na het geslaagde 25-jarig jubileum van de Van Santen Makelaars Halve Marathon Capelle vorig jaar, wordt het evenement dit jaar op 25 september 2022 als Loopfestijn Capelle in winkelcentrum De Koperwiek georganiseerd.

Tijdens het LoopFestijn Capelle kun je ook meedoen aan de 6 of 12 kilometer VitaMotionNow wandeltocht. Hoewel Capelle veel bebouwing kent, verrast de 6 kilometer tocht met alle groene paden dwars door het hart van de stad. De 12 kilometer tocht neemt deelnemers ook mee door de ongerepte natuur van het mooie Hitland. De wandelaars beginnen vanuit De Koperwiek aan hun tocht. Tijdens de tocht genieten wandelaars van de watervergezichten langs Hollandsche IJssel, lopen zij door het recreatiegebied Park Hitland met zijn bruggetjes en rietkragen en wordt op de terugweg op het Atolpad duidelijk waarom Capelle een ‘groene stad’ is.

Naast de wandelingen is er de gro-up Kids Run met meerdere afstanden.  Verder is er nog meer te doen en…de organisatie verloot toffe prijzen voor de kinderen die hebben deelgenomen aan de Kids Run.

Startijden Kids Run: 11:00 / 11:15 / 11:30

Inschrijven
Via www.halvemarathoncapelle.nl/inschrijven/ kunnen deelnemers zich voor het Loopfestijn inschrijven. Kosten voor deelname aan de VitaMotionNow wandeling zijn 5,00 euro en voor de gro-up Kids Run 2,00 euro. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Droomdag. De start en finish is bij het servicepoint ‘The Point’ in De Koperwiek. Vanaf 09:45 uur kunnen deelnemers hun startnummer ophalen.

VitaMotionNow wandelingen starten 10:45 uur.

Bij de inschrijving is inbegrepen: routebeschrijving, water voor onderweg, mooie herinneringsmedaille, flesje water en een banaan na afloop, mogelijkheid voor tas afgifte indien gewenst. Na de finish staat de organisatie te wachten met een welverdiende medaille.

Algemeen
Na de start van de wandeltocht is een Kids Run in drie delen. Het is mogelijk dat de eerste 6 kilometer deelnemers bij de finish komen terwijl de Kids Run nog bezig is. Het meenemen van huisdieren (wel of niet aangelijnd) en voorwerpen zoals kinderwagens, spandoeken, enzovoort is niet toegestaan. De routes zijn uitgeschreven, er staan geen verkeersregelaars. Wandelaars wordt verzocht zich aan alle verkeersregels te houden. De organisatie verwacht alle deelnemers terug voor 13:30 uur.

Neem als deelnemer zoveel mogelijk supporters mee.

Inschrijven: https://www.halvemarathoncapelle.nl/inschrijven/

Contact: Ruud Goedkoop 06 5140 6671