Afbeelding

Deel Abram van Rijckevorselweg van 15 tot 24 augustus dicht

Algemeen 63 keer gelezen

CAPELLE • Van 15 tot en met 24 augustus is de Abram van Rijckevorselweg tussen de Rivierweg/Kanaalweg en de Couwenhoekseweg afgesloten. Het asfalt wordt hier vervangen.

Het asfalt op de Abram van Rijckevorselweg tussen de Rivierweg en de Couwenhoekseweg is in slechte staat. Vanaf 15 augustus krijgt het daarom nieuw geluiddempend asfalt. Weggebruikers worden uiterlijk tot en met 24 augustus 16.00 uur omgeleid. De kruispunten blijven wel open. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt ook de boom verwijderd die onlangs ernstig beschadigd raakte bij een ongeval met een brandweervoertuig.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om zoveel mogelijk de A20 te nemen, verkeer binnendoor wordt omgeleid. Vanuit Rotterdam is het het beste om via het Capelseplein en de Prins Alexanderlaan naar de Hoofdweg richting Nieuwerkerk aan den IJssel te rijden. Vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel ook via de Hoofdweg naar de Prins Alexanderlaan tot de rotonde Capelseplein en vervolgens naar Rotterdam of Krimpen aan den IJssel. Bestemmingsverkeer wordt op de kruisingen van de Rivierweg en Couwenhoekseweg omgeleid.

Boom krijgt nieuwe bestemming
Bij een ongeluk met een brandweervoertuig op 29 juli raakten twee brandweermannen gewond. De wagen kantelde in de bocht van de Abram van Rijckevorselweg naar de Kanaalweg en raakte hierbij een boom. De boom raakte hierbij zwaar beschadigd en is helaas niet meer te redden. Omdat de Kanaalweg deel uitmaakt van de omleidingsroute, wordt de boom voor aanvang van de asfaltwerkzaamheden weggehaald op woensdagavond 10 augustus. Hierdoor wordt het verkeer mogelijk tijdelijk stilgezet. De boom wordt niet verbrandt maar circulair hergebruikt als versteviging van een voetpad.

Meer informatie en een overzichtskaartje is te vinden op: capellebouwtaandestad.nl/werkzaamheden-avr

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Grote handel in nepmerkkleding ontdekt Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
‘Groene les’ voor leerlingen van Eye College Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
UPDATE - Vermist meisje (17) gevonden Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Kaartje sturen tijdens Week van de Verbinding Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Capelse collectanten gezocht voor Brandwondenstichting Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Bibliotheek aan den IJssel geeft workshops Digitale zorg Algemeen 27 sep, 13:30
Afbeelding
Koninklijke Onderscheiding voor Sjoerd Geissler Algemeen 27 sep, 10:40
Afbeelding
Zonder straf en anoniem mes inleveren Algemeen 27 sep, 09:00