Genieten van KidsLab Capelle.
Genieten van KidsLab Capelle. Foto: PR

Een zomervakantie vol ‘KinderLabs’

30 jun, 17:50 Algemeen 1 keer gelezen

CAPELLE • Binnenkort start de zomervakantie! Zes weken vrij, ruim de tijd dus om deel te nemen aan de leuke activiteiten en toffe workshops die georganiseerd worden in de KinderLabs in Capelle aan den IJssel. 

In de wijken Schollevaar, Schenkel en Middelwatering komen kinderen samen bij het KinderLab. Een inspirerende plek in de wijk waar je met veel plezier kunt leren, (op)groeien en elkaar ontmoeten. 

Kinderen én ouders kunnen deze zomer in de KinderLabs meedoen aan bijvoorbeeld een kookworkshop, een survival, lasergamen, strips tekenen of meespelen in het Schollebos. Voor de allerkleinsten is er onder andere voorlezen, voor de iets oudere kinderen een Rap Workshop. 

“Ook aan ouders hebben we gedacht, zij worden weer helemaal zen tijdens een antistress-les” zegt Cheyenne, sociaal werker bij KinderLab Schollevaar.Ieder 

KinderLab heeft een eigen programmering en is een deel van de zomervakantie geopend: KinderLab Schenkel, Bongerd 8: week 1, 2 en 6, KinderLab Schollevaar, Louvre 1: week 1 t/m 3, KinderLab Middelwatering, Reigerlaan 66: week 4 t/m 6. 

Voor de activiteiten die plaatsvinden bij de KinderLabs moet je je vooraf aanmelden. Je kunt het complete programma bekijken en je direct aanmelden voor 1 of meerdere activiteiten via de website van jouw KinderLab: www.KinderLabSchollevaar.nl, www.KinderLabSchenkel.nl of www.KinderLabMiddelwatering.nl.

Jan Timmer

Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00