Afbeelding
Foto: Jan Timmer

JINO’S Nails & Thai Massage:Vriendelijk en verzorgend

Nieuws 1.201 keer gelezen

CAPELLE • Wie toe is aan een rustpunt voor de zintuigen, is bij JINO’S Nails & Thai Massage aan het goede adres. De salon aan de Bermweg 286a in Capelle is voorzien van alles wat nodig is. Eigenaar Jino Jooma staat voor je klaar met persoonlijk en buitengewoon vakmanschap.

Er zijn twee dingen die meteen opvallen wanneer je JINO’S binnen komt: de professionele uitstraling van de ruimte én de vriendelijkheid van Jino. “Klanten moeten zich hier in alle opzichten op hun gemak voelen”, zegt hij. “Je kunt nog zo goed in je werk zijn, mensen moeten zich ook thuis voelen in je zaak. Klanten zeggen mij vaak dat ze in de salon tot rust komen en écht even tijd voor zichzelf hebben.”

JINO’S Nails & Thai Massage opende twee jaar geleden voor het eerst zijn deuren. Vanaf dat moment heeft de salon over belangstelling niet te klagen gehad. De salon scoorde in 2020 en 2021 meteen twee keer een 4.9 uit 5 sterren, de ‘top-rated’ notering van brancheorganisatie Treatwell. “Natuurlijk waren de twee lockdowns vanwege de coronamaatregelen zwaar. Maar toch was er absoluut sprake van een stijgende lijn. Dat klanten zich na een behandeling mooier en gezonder voelen, maakt me happy. Dat vormt een bevestiging dat ik destijds de goede beslissing had genomen om met de salon te beginnen.”
Jino Jooma woont inmiddels vier jaar in Nederland. Hij groeide op in Thailand. Na zijn studie werkte hij in een vijf sterren-hotel. Toen kwam hij al in aanraking met de wereldberoemde Thaise massage. Een familiebezoek aan zijn in Nederland woonachtige zus, zorgde uiteindelijk voor een belangrijke wending in zijn leven. “Ze vroeg me tegen het einde van mijn verblijf of ik er voor zou voelen om in Nederland te blijven. Ik was dat niet van plan. Ik zei voor de grap ‘ik kom wel helpen als je je derde kind hebt gekregen’. Een paar maanden later belde ze me op om te vertellen dat ze in verwachting was van haar derde. Dat was voor mij het sein om me klaar te maken voor een nieuw leven in Nederland. In het jaar tussen besluit en vertrek ben ik in Thailand veel trainingen gaan volgen voor mijn huidige vak. Vervolgens trok ik naar Den Haag om daar te komen werken in de salon van mijn zus. Eenmaal in Nederland ontmoette ik mijn man. Hij woonde in Capelle. Ik ben daar al snel naar toe gereisd. Ik ontdekte dat er in mijn nieuwe woonplaats geen salon voor nagels én Thaise Massage was. Ik ben vervolgens in dat gat gesprongen en begon op 1 juli 2020 mijn eigen zaak. Het bleek een schot in de roos. Ik ben trots op mijn grote en trouwe klantenkring. Nieuwe klanten blijven uiteraard altijd welkom. Bel of app me gerust voor meer informatie of een afspraak. Dat kan op 06-83511399. Via e-mail ben ik bereikbaar via jinos.nt@gmail.com.”

Jan Timmer

Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 14 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15