Top-golftoernooi met koppeling aan goed doel

  •   keer gelezen

CAPELLE • Liefhebbers van de golfsport worden binnenkort op hun weken bediend in hun eigen Capelle aan den IJssel. Golfclub Capelle organiseert namelijk van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli de elfde editie van het Futureproof Capels Senior Open.


Het evenement heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de golfwereld, zo stellen de organisatoren tot hun genoegen vast. Wat ooit begon als een bescheiden 18-holes wedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot het grootste meerdaagse senioren-golfevenement voor teams in Nederland. 

Het toernooi wordt gespeeld als 36 holes Fourball strokeplay-wedstrijd en strekt zich gedurende twee dagen uit met drie doelen: sportief plezier, genieten van de fraaie ambiance van het complex aan de ‘s Gravenweg én kans maken op de felbegeerde FCSO wisseltrofee. 

Bijna 220 getalenteerde senior-golfers, komend van 46 verschillende bij de NGF aangesloten golfclubs, hebben zich dit jaar aangemeld. Ook de 2022-editie van het toernooi is gekoppeld aan een goed doel. Een substantieel gedeelte van het inschrijfgeld en sponsorbijdragen komt ten goede aan de Stichting Leontienhuis. Het Leontienhuis is opgezet voor mensen die worstelen met een eetstoornis. Op zondag 10 juli, voorafgaand aan de feestelijke prijsuitreiking, komt Leontien van Moorsel persoonlijk de cheque in ontvangst nemen. 

Uitgebreide informatie over het Futureproof Capels Senior Open is te zien op de website: www.seniorgolfopen.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan