Foto: 123RF.com

Steekincident: Capellenaar aangehouden

  •   keer gelezen

CAPELLE • Naar aanleiding van een steekincident in Den haag zijn vier verdachten, waaronder een 36-jarige man uit Capelle aan den IJssel, aangehouden door de politie. 


Even voor middernacht van vorige week maandag op dinsdag kreeg de politie een melding van een steekincident op de Leyweg. Daarbij raakte een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. 

Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. Het kenteken van de vluchtauto was bekend en deze auto werd even later getraceerd in Rotterdam. Het voertuig werd tot stoppen gedwongen en vier inzittenden zijn aangehouden. 

Het gaat om een 36-jarige man uit Capelle aan den IJssel, twee mannen van 22 en 40 jaar oud zonder vaste woonplaats en een 30-jarige vrouw uit Rotterdam. 

Alle vier de verdachten zitten vast voor verhoor en de politie zoekt uit wat hun rol is geweest tijdens het incident. Ook wordt de aanleiding van het steken verder onderzocht. Mensen die getuige waren of meer informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Jan Timmer
Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal
Volg @jtimmertekst op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan