• Het team van HairPro’z.
• Het team van HairPro’z. Foto: Annemarie van der Ploeg

Drie prijzen voor Capelse kapsalon

16 jun, 12:00 Algemeen 1 keer gelezen

CAPELLE • Het team ZZP-ers, Burak, Marina, Deborah, Eveline en Brigit, van Kapsalon en Barbier HairPro’z uit Capelle aan den IJssel is super trots. In 2020 wonnen ze de Award voor Leukste Kapper en Kapsalon 2020 van Capelle en beloofden ze weer mee te doen met een volgende verkiezing. Bij de onlangs gehouden verkiezing werden ze daarnaast ook nog eens Leukste Kapper en Kapsalon van Zuid-Holland. 

“Dat zijn we natuurlijk geworden dankzij de stemmen en waardering van onze klanten”, vertelt Burak. “We hadden beloofd in 2021 weer mee te doen, maar dat lukte uiteindelijk niet door de pandemie. Dit jaar hebben we ons weer aangemeld en hebben we drie nominaties gewonnen: Leukste Kapper en Kapsalon 2022 van Capelle met de meeste stemmen, Leukste Kapper en Kapsalon van Zuid Holland 2022 en een nominatie voor hoogste waardering. We zijn onze klanten heel dankbaar dat zij hebben gestemd. Ze komen niet alleen maar naar de kapper, maar zijn ook betrokken bij onze zaak. We zien onze klanten niet als een nummer, maar hebben een hechte band met ze.” 

“Inmiddels is Brigit ons vijfde teamlid geworden. Ieder heeft zijn eigen specialiteit. Klanten komen om te knippen, kleuren, permanenten, scheren en zo kunnen we elke klant bij het juiste teamlid inplannen. We zijn in zo korte tijd zo snel gegroeid en staan er zelf nog steeds versteld van. Ook na drie sluitingen in coronatijd zijn de klanten ons trouw gebleven en weer teruggekomen. Iets om trots op te zijn. We hopen volgend jaar weer mee te kunnen doen en streven er naar de Leukste Kapper en Kapsalon van Nederland te worden. Dat is best moeilijk, maar wij geven niet op. We gaan ervoor.”

Marina heeft wel een idee waarom klanten de salon zo waarderen. “We geven de klant graag een welkom gevoel, een thuisgevoel. Iedereen vindt het ook prima om even ergens anders plaats te nemen, bijvoorbeeld bij verven.”

Eveline werkt aan de receptie van de salon. “Ik denk dat de mensen ons vooral hebben gekozen vanwege de service. Naast koffie en thee kan je bijvoorbeeld ook voor fris kiezen. Onze agenda stroomt echt over, vooral bij de barbier. Maar klanten houden er rekening mee en maken meerdere afspraken achter elkaar.”

Deborah vult aan: “Onze recensies zijn allemaal goed en dat is natuurlijk top. Mensen zoeken op internet en zien alleen maar goede recensies staan. En natuurlijk zijn we trots op het behalen van onze prijzen.”

Ook het nieuwe teamlid Brigit is trots op het behaalde resultaat. “Je moet in twee weken tijd zo veel stemmen zien te halen. En dan zie je bij de eindstand ineens dat je ook nog leukste Kapper en Kapsalon van Zuid Holland bent geworden. Ik zeg altijd: “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”

Meer informatie en afspraken maken kan op www.hairproz.nl. 

Annemarie van der Ploeg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30
Afbeelding
Column - Ronde van West is een Capels begrip Algemeen 10 aug, 16:00
Afbeelding
‘Skate Fever is een plek voor jong en oud’ Algemeen 10 aug, 13:30
Afbeelding
Oekraïense kunstexpositie in Rivium geopend Algemeen 10 aug, 11:30
Afbeelding
Judith Kraak: Passie voor bijen en natuur Algemeen 10 aug, 09:15