Foto: Aangeleverd

Vrijwilligers nodig bij OpStapBus

  •   keer gelezen

CAPELLE • De OpStapBus zoekt enthousiaste vrijwilligers voor administratie, chauffeurs en begeleiders.


Het programmaboekje voor deze zomer wordt deze week bezorgd bij klanten van de OpStapBus. Maar voordat zij op pad kunnen, liggen er legio taken die eerst moeten gebeuren. De OpStapBus zelf is het meest zichtbare deel van de organisatie. De vrijwilligers van het kantoorteam en programmateam zijn belangrijke en onmisbare schakels. Voor dit team is de organisatie dringend op zoek naar twee vrijwilligers, zodat de taken verdeeld kunnen worden en het leuk blijft om als vrijwilliger aan de slag te zijn.

Er zijn verschillende werkzaamheden waarvan sommige ook vanuit huis gedaan kunnen worden. Maar een dagdeel aanwezig zijn op het kantoor, in verband met de telefonische bereikbaarheid, heeft de voorkeur.

Taken in het kantoorteam: de afspraken met organisaties, de planning en het rooster. Ook de mutaties van klanten worden vastgelegd in het registratiesysteem. Enige computervaardigheid en het werken met Excel en Word is een pre.

Voor ‘chauffeur en begeleider’ zijn klantvriendelijk, affiniteit met ouderen, behulpzaamheid en een goed humeur belangrijk. Het bezit van rijbewijs B is een vereiste. 

Meer info over de OpStapBus: www.opstapbuscapelle.nl. Bel 06 3020 5685 of 06 1297 6723 voor meer informatie over het vrijwilligerswerk (woensdag en donderdag van 10:00 tot 14:00 uur te bereiken). Of mail naar info@opstapbuscapelle.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan