Foto: De Gitaaracademie

Open Dag De Gitaaracademie

  •   keer gelezen

CAPELLE • De Gitaaracademie houdt voor het eerst een open dag, in het café van Capsloc. Dit zal gebeuren op zaterdag 18 juni van 11:30 tot 13:30 uur.


Geïnteresseerden kunnen hierbij onder het genot van een drankje kennis kan komen maken met de docenten van De Gitaaracademie.

Opgeven voor de open dag hoeft niet; tussen 11:30 en 13:00 uur is iedereen welkom om langs te komen en om een gratis gitaar- of ukeleleles te volgen, informatie te krijgen over de lessen, je in te schrijven voor een van de gitaar- of ukelelecursussen of individuele lessen. De Gitaaracademie geeft les op alle niveaus en in alle muziekstijlen en door het brede aanbod is er voor ieder budget een fijne keuze. 

Docent Filippos Glivanos en concertgitariste en oprichtster van De Gitaaracademie Nathasja van Rosse zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, lessen en advies te geven. Een eigen instrument meenemen om gelijk te laten ‘keuren’ is mogelijk, maar er zullen ook instrumenten aanwezig zijn om uit te proberen in de les. Gitaar- en ukelele-lessen in het nieuwe seizoen zijn op maandag (Filippos) en vrijdag (topper Sylvester) in Capsloc.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan