Foto: Aangeleverd

Veel nieuwe activiteiten bij De Zellingen

  •   keer gelezen

CAPELLE • In juni staan een aantal leuke activiteiten op het programma bij De Zellingen Ontmoeting, op verschillende locaties.


Geïnteresseerden kunnen op 1 juni meewandelen door het Schollebos, waarna afgesloten wordt met een lunch op de locatie Bazuin (bijdrage 2,50 euro). Op de locatie Baronie is op 15 juni een workshop bloemschikken, speciaal voor ouderen (bijdrage 6,50 euro). En op de locatie Beemsterhoek is op 15 juni een heerlijke warme Italiaanse lunch en op 22 juni is er een informatieve en gezellige bijeenkomst voor mantelzorgers (6,10 euro).

Daarnaast is het elke dag mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere activiteiten van de Dagactiviteiten (met indicatie) en bij de Ontmoeting (zonder indicatie) om elkaar te ontmoeten, samen een gezonde, verse maaltijd eten, voor geheugengym, een spel doen, creativiteit, een kaartje maken of leggen, muziek maken, zingen met het Baroniekoor, schilderen met afasie en natuurlijk bewegen (van actieve circuittraining tot stoelgym) of speciale gym voor mensen met (beginnende) Parkinson of andere aandoeningen. Wel even aanmelden voor de activiteiten. 

Een volledig overzicht van de activiteiten is te vinden op www.zellingen.nl en www.watisertedoenincapelle.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan