Foto: Aangeleverd

Kaartverkoop Isala Theater seizoen ‘22-’23 begint op 7 juni

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op dinsdag 7 juni start om 12:00 uur de verkoop van kaarten voor het seizoen 2022-2023 in het Isala Theater. Voor ‘voorrang’ op de beste plaatsen kan ook een Pluche+ lidmaatschap aangeschaft worden.


Met Pluche+ kunnen theaterliefhebbers hun kaarten al bestellen vanaf donderdag 2 juni 19:00 uur. Grote kans dat ze dan bij hun favoriete artiest of gezelschap op hun favoriete stoel zitten.

Afgelopen jaren hebben Pluche+ leden beperkt profijt gehad van hun lidmaatschap, maar dat maakt het Capelse theater komend seizoen dubbel en dwars goed. Sowieso ontvangen Pluche+ regelmatig een lastminute-aanbieding en is er weer een actie met voorstellingen waar zij voor 12,00 euro naartoe kunnen. En Pluche+ kunnen dus met voorrang kaarten bestellen voor alle grote namen en het kleine moois in het nieuwe theaterseizoen.

Voor 49,50 euro (of meer, voor wie het Isala Theater extra wil steunen) kunnen twee personen samen genieten van al deze leuke voordelen. Het Pluche+ lidmaatschap bestellen kan gemakkelijk via de www.isalatheater.nl, net als een voorstelling. Na betaling profiteren kersverse Pluche+ direct van de voordelen.

Wie geen Pluche+ wil worden, maar wel graag op de hoogte blijft van het begin van de kaartverkoop en alle voorstellingen die op het programma staan, kan zich het beste aanmelden voor de nieuwsbrief via de website van het Isala Theater.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan