<p>&bull; Huttendorp Schollevaar in 2021.</p>

• Huttendorp Schollevaar in 2021.

(Foto: Jan van der Arend)

Online aanmelding huttendorp Schollevaar gestart

  •   keer gelezen

CAPELLE • Deelnemers en vrijwilligers kunnen zich weer aanmelden voor het huttendorp Schollevaar, gehouden van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus.


“Net als altijd wordt in elke laatste week van de zomervakantieweek het Huttendorp Schollevaar georganiseerd voor alle basisschoolleerlingen uit de groepen 3 t/m 8”, schrijft de organisatie. “In tegenstelling tot de voorgaande twee edities, waarin we helaas rekening moesten houden met COVID-maatregelen en -beperkingen, is het ieders verwachting dat het dit jaar gelukkig weer een normale kinder- en jeugdevenementweek kan worden waarin alles gewoon weer kan en mag.”

Aanmelden als deelnemer, dagdeelhulp of vrijwilliger kan inmiddels via de website van het huttendorp. Er geldt weer ‘vrije huttenkeuze’. Dit betekent dat ieder kind ná de weekopening op maandagochtend zelf kan kiezen in welke hut hij of zij de rest van de Huttendorpweek wil.

Kinderen die vorig jaar in groep 8 zaten worden extra aangemoedigd zichzelf nu als vrijwilliger aan te melden. Zij kennen het Huttendorp Schollevaar al jaren en de organisatie kan hun hulp en ervaring goed gebruiken als hulp aan de jongere kinderen in de hutten. 

Het deelnemers-inschrijfgeld voor een hele week sport-, spel- en speelplezier bedraagt (net als vorig jaar) 25,00 euro per kind voor alle dagen. Er is om veiligheids- en organisatorische redenen géén dagtarief mogelijk. Los van het aantal dagen waarop een deelnemer aanwezig is of aan welke activiteiten hij/zij deelneemt, blijft het inschrijfgeld altijd 25,00 euro per kind.

Daarnaast zijn Veilige Voeten zooltjes verkrijgbaar voor 9,50 euro. Deze ondoordringbare schoenzolen beschermen de voeten tegen bijvoorbeeld (roestige) spijkers.

De meest actuele informatie over huttendorp Schollevaar is te vinden op https://www.huttendorpschollevaar.nl/.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan