Foto: Stockfoto 123RF

Online workshop ‘Omgaan met mensen met een trauma’

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op maandag 16 mei is er een online workshop ‘Omgaan met mensen met een trauma’. Deze duurt van 14:00 tot 15:30 uur.


Op een innovatieve, heldere en praktische manier wordt aan de hand van symbolen (eenvoudige voorwerpen als een belletje, een ordner en een telefoon) uitgelegd wat er nou eigenlijk in de hersenen en het lichaam gebeurt bij traumatische ervaringen en wat dit voor mogelijke gevolgen heeft voor het gedrag en de ontwikkeling van iemand.

Ook worden daar praktische tips aan gekoppeld: als je dit beter begrijpt, wat kun je dan vandaag al trauma-sensitief gaan doen? Kortom, een vol en intensief programma, met meteen eerste inzichten, (h)erkenning en handvatten.

De workshop is voor Capelse inwoners die Oekraïense vluchtelingen in huis hebben en professionals en vrijwilligers die te maken hebben met vluchtelingen in het algemeen en Oekraïense vluchtelingen in het bijzonder.

Aanmelden: https://bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl/2431/omgaan-met-mensen-met-een-trauma/16-05-2022. Na aanmelding volgt een link naar de online workshop.

De workshop wordt verzorgd door deskundige trainers van de Trauma Company.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan